Massan hajoitettavuus ja arkkien teko
Massan hajoitettavuus on se aikamäärä minuuteissa, joka tarvitaan massan hajoittamiseen. Liuottamaton massa hajoitetaan veteen ja näytteistä valmistetaan ohuita arkkeja.
Punnitsimme 5x6g:n näytteitä kuivaksi laskettua massaa ja revimme sen aina n.2cmx2cm kokoisiksi palasiksi hajoittimeen.
Sen jälkeen laitoimme aina yhden näytteen ja 2 litraa vettä sekoittimeen. sekoitimme
1. 5 min(625 kierrosta)
2. 10min(1250k)
3. 12min(1500k)
4. 15min(1875k)
5. 17min (2125k)
Sitten aloimme tekemään arkkeja.
Sitten laitoimme arkit märkäpuristimeen.
Kun otimme arkit poissa laitoimme ne kuivumaan.
Työ onnistui hyvin.
Punnitsimme 5x6g:n näytteitä kuivaksi laskettua massaa ja revimme sen aina n.2cmx2cm kokoisiksi palasiksi hajoittimeen.
Sen jälkeen laitoimme aina yhden näytteen ja 2 litraa vettä sekoittimeen. sekoitimme
1. 5 min(625 kierrosta)
2. 10min(1250k)
3. 12min(1500k)
4. 15min(1875k)
5. 17min (2125k)
Sitten aloimme tekemään arkkeja.
Sitten laitoimme arkit märkäpuristimeen.
Kun otimme arkit poissa laitoimme ne kuivumaan.
Työ onnistui hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti