tiistai 23. huhtikuuta 2013

Massan hajoitettavuus ja arkkien teko

Massan hajoitettavuus on se aikamäärä minuuteissa, joka tarvitaan massan hajoittamiseen. Liuottamaton massa hajoitetaan veteen ja näytteistä valmistetaan ohuita arkkeja.
Punnitsimme 5x6g:n näytteitä kuivaksi laskettua massaa ja revimme sen aina n.2cmx2cm kokoisiksi palasiksi hajoittimeen.

Sen jälkeen laitoimme aina yhden näytteen ja 2 litraa vettä sekoittimeen. sekoitimme
1. 5 min(625 kierrosta)
2. 10min(1250k)
3. 12min(1500k)
4. 15min(1875k)
5. 17min (2125k)
Sitten aloimme tekemään arkkeja.
1 of 5

Sitten laitoimme arkit märkäpuristimeen.

Kun otimme arkit poissa laitoimme ne kuivumaan.

Työ onnistui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti