tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tislaus

TYÖ 12 vichy veden tislaus.
Tislaus on toisiinsa liuenneiden aineiden erottamiseksi käytetty menetelmä, joka perustuu seoksessa olevien aineiden eri haihtuvuuksiin.

Tislauslaitteisto.svg
Rakensimme tislausjärjestelmän käytimme kuumentamiseen linnunpesähaudetta niin saimme tasaisen kiuhumisen.

Pidimme tislauslaitteistoa paikallaan kahden statiivin ja kahden laboratorionotimenavulla
TARKEMPI TYÖRAPOTTIIN TÄSTÄ.
Img_01411

Tislaus onnistui hyvin meillä kesti tunti että 60 ml oli tislautunut.
Teimme ph kokeen, johtokyky ja kalsium pitoisuuden mittauksen tislauksen jälkeen.
Tulos ph pysyi melkein samana johtokyky laski ,koska liuos on puhtaampi eikä siinä ole sähköä johtavia suoloja. Kalsiumia ei ollut liuoksessa ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti